Доставка

Условия за доставка

 

Използване на куриерска фирма, срокове на доставка, заплащане.

 

Когато клиентът закупи продукт от онлайн магазина на компанията ни, той може да получи своя продукт посредством доставка с куриер или на място от офис на фирмата.

Продуктите се изпращат с куриерска фирма  Еконт експрес. 

Доставката се заплаща отделно от сумата, заплатена за продукта от нашият онлайн магазин. Колко ще струва доставката зависи от общите условия на избраната куриерска служба. Според условията на доставка сумата за транспортиране и предаване на продукта се определя от неговите обем и тегло. Сумата за доставка е различна и в зависимост от това дали желаете продуктът да бъде транспортиран до офис на куриерската служба или да ви бъде предаден лично на домашен / служебен адрес.

Доставките се извършват в рамките на работната седмица – от понеделник до петък в интервала от 9:00 ч. до 18:00 ч. Това условие не важи за официални празници, когато куриерските служби в страната не работят.

Ако клиентът желае доставката на продукта да бъде извършена в точно определен час, той ще трябва да заплати допълнителна сума спрямо общите условия на куриерската служба. Часът на доставка трябва да се запише предварително, като представител на онлайн магазина се ангажира да провери в куриерската служба дали доставката е възможна в определения час. Ако тя не е възможна, се насрочва допълнителен час, в който закупеният продукт да бъде доставен на купувача.

Доставката се извършва в срок от 5 до 10 работни дни, считано от датата, в която е направена поръчката. За направени поръчки след 16:00 се обработват на следващият ден.

Плащането от страна на клиента може да бъде извършено по следните начини:

  • Баков път – постредством платежно нареждане или вносна бележка. В този случай ще е необходимо време, докато сумата се получи в банковата сметка на продавача. Срокът за доставка започва да тече от момента, в който парите са получени по банков път от компанията. Представител на фирмата ще се свърже с клиента, за да уточни срокът за доставка и точния адрес, на който закупеният продукт да бъде получен.

Доставка на даден продукт се извършва само след потвърждение от страна на клиента по телефона или е-мейл.

Поръчките се приемат по електронен път чрез системата на онлайн магазина на компанията. Клиентът ще получи известие за подадена заявка за поръчка.

При възникване на непредвидени обстоятелства, които налагат повторното идване на куриер с цел доставка на продукт клиентът е длъжен да поеме всички допълнителни разходи. Причини за повторната доставка могат да бъдат отсъствие на клиента или на упълномощен от него човек, които за приемат доставката и да извършат плащането.

За повреда на продукта при транспортирането и доставянето му на клиента отговорността се поема от съответната куриерска служба. Ако клиентът забележи дефект, докато преглежда и тества продукта, той има право да откаже поръчката незабавно.